in

Кои са най-предпочитаните коли от българина ?

Според официалната статистика на МВР българинът предпочита германските автомобили. От данните изнесени от МВР става ясно, че към 01.07.2014 година по пътищата на страната ни се движат 476 327 автомобила с марката Volkswagen.
Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България вече получиха възможността за официална статистика от страна на КАТ относно регистрираните моторни превозни средства по пътищата на България.
Предвид информацията, която ни дава тази статистика може да се заключи, че Volkswagen е една от любимите марки на българина или поне най-достъпната. С 476 327 нови и употребявани автомобили към 01.07.2014, които се водят на отчет в системата на пътната полиция, Volkswagen е със значително предимство най-използваната автомобилна марка в страната.
Според официалната статистика отново Volkswagen е на първо място и при първоначалните постоянни регистрации за първото полугодие на тази година за нови и употребявани автомобили и с общо 14 490 броя „народната кола“ продължава да държи лидерската позиция.
Ето и кои са най-караните марки автомобили в България
statistika na koli
Източник : fakti.bg

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов