in

Какво ни кара да се затваряме в себе си

Жените сме на периоди. Много щастливи и обичани, след две минути нещастни и самотни. Да не говорим, че постоянно се оплакваме, че сме дебели и грозни.
Защо чувстваме постоянен дискомфорт и сякаш не сме на мястото си. Вина за ниското самочувствие имат много обстоятелства, ето кои са те:
Недоспиването- сънят е двигателят на нашата удовлетвореност и комфорт. Когато не спите, сте вечно нервни и недоволни, това се отразаява не само на външния ви вид, ами и на контактуването с останалите.

Нездравословното хранене- нормално е като преядете да се чувствате дебели и грозни. А най-лошото е, когато не правите нищо по този въпрос да промените начина си на хранене.

Завистта- колкото по-злобен е човек, толкова по-нещастен е. Искате косата на тази, устните на онази, ами другата е с тая къса пола е толкова лека. Злобата и завистта ви карат да се чувствате още по-нещастни и недодялани.

Липсата на редовен секс- ако не сте задоволени, то винаги хленчите и се оплаквате. Липсата на нежност и любов се отразява на настроението ви.

 

Източник: ladyzone.bg

Публикувано от Дамян Дамянов