in

БСП организира турнир по пейнтбол на Бузлуджа. Хеликоптер ще пази Чинията

Сергей Станишев и Мишо Миков ще са рамо до рамо на историческия връх

Турнир по пейнтбол организират в събота социалистите на Бузлуджа, съобщиха от ръководството на БСП. На 2 август от 10.00 часа на историческата поляна под върха ще се състои традиционният събор на левицата, с който се отбелязва годишнината от организираното социалистическо движение в България.
Тази година мотото е „Силна БСП – единна левица“. Пред членовете и симпатизантите на левицата ще се изправят досегашният лидер на БСП Сергей Станишев и новоизбраният Михаил Миков. Слово се предвижда да произнесе и председателят на партия „Български социалдемократи“ Георги Анастасов.
Освен политическите послания, е предвидена и развлекателна програма под надслов „Българската левица има таланти“, в която ще участват танцови състави и популярни изпълнители.
В събота от 17.00 до 20.00 часа на историческата поляна под върха ще има турнир по пейнтбол, организиран от Младежкото обединение в БСП. Предвижда се в турнира под надслов „Честна игра“ да се включат освен младежи – социалисти и млади депутати от левицата, каза председателят на Младежкото обединение в БСП Вероника Делибалтова.

Източник: kmeta.bg

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов