in

Звезди почетоха рожденния ден на Майкъл Джексън в социалните мрежи

michael jackson (Small)

Латоя Джексън е написала трогателно послание до брат си Майкъл Джексън, който щеше да навърши 56 години на 29 август, ако беше жив, съобщи Contactmusic, цитирана от inews.bg.

Джако умря през 2009 г. Латоя е качила свое послание в Twitter, в което излива душата си и разкрива, че все още изпитва тъга по загубата на брат си.

„Тази загуба предизвиква непреодолима мъка“, уверява в посланието си по-голямата сестра на певеца. „Днес усещам празнота. Искам да ти се обадя по телефона и да ти пожелая „Честит рожден ден“, а не мога да го сторя. Винаги ще те обичам!“.

Парис Хилтън също почете певеца, като в Instagram качи снимка, на която се вижда, че тя като дете е заедно с Майкъл Джексън край снимачната площадка на рекламен клип за неговия албум „Bad“.

„Честит рожден ден, Майкъл Джексън“, е написала Парис Хилтън. „Обичам те и ми липсваш. За мен винаги ще си специален и си близо до сърцето ми. Никога няма да забравя деня, когато бях на снимачната площадка заедно с теб за музикалното ти видео. Мисля си за теб на твоя рожден ден.“

Сред звездите, които отбелязаха рождненния ден на Джако, са Бионсе, Джъстин Бийбър, Кайли Ричардс и др.

Публикувано от Дамян Дамянов