in

Мишел Платини планира среща с Боби Михайлов в София

platini (Small)

Президентът на УЕФА Мишел Платини обмисля посещение в София преди изборите за поста в европейската футбола централа през месец март.

Очакваната визита на французина ще е част от неговата кампания за трети мандат начело на европейския футбол, пише вестник „Труд”.

„Ще направя срещи с федерацията и с държавните институции, за да видя с какво можем да помогнем за развитието на футбола”, обяви Платини в Монако на официалното откриване на новия сезон.

„Мишел винаги е добре дошъл – с него сме в един тим и се подкрепяме“, коментира Борислав Михайлов, президент на Българския футболен съюз.

Преди дни Мишел Платини обяви решението си да не се кандидатира за президентския пост във ФИФА като конкурент на Сеп Блатер и желанието си да продължи управлението на европейския футбол. Французинът оглавява УЕФА от 2007 година, когато смени изкаралия четири мандата швед Ленарт Йохансон.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/