in

Идеи за вечеря, от които не се пълнее

Какво можете да си хапнете вечер, така че да не нарушите диетата си? Бихте казали, че не се яде нищо вечерно време, но това не е съвсем вярно. Ето какво ви препоръчваме да вечеряте, ако не искате да разваляте хранителния си режим.
Омлет със зеленчуци Омлетът със зеленчуци е много здравословна вечеря, а комбинирана със сирене, тя има превъзходен вкус и няма да развали фигурата ви.

omlet (Small)
Солени палачинки Изпечете палачинките (приготвени само с яйце и малко пълнозърнесто брашно) на тиган с незалепващо покритие. Напълнете ги и извара, а отгоре поръсете с малко кашкавал. Ако ги запечете, така че кашкавалът да се разтопи, няма да има равни по вкус солени палачинки.
Две яйца с препечен хляб Протеини, фибри и въглехидрати в една порция. Препечен сандвич със сирене Препеченият хляб със сирене не съдържа много калории, но внимавайте колко масло слагате. Може да добавите малко зеленчуци – така храната ви ще придобие обем.
Филийки с пастет от авокадо или извара с варено яйце И двата вида „пастет“ са много вкусни. Авокадото можете да намачкате с вилица и овкусите със сол, а смесените извара и настъргано яйце поръсете с червен пипер. Две малки пълнозърнести филийки хляб, плътен слой пастет и вечерята е готова.

avocado (Small)
Печени тиквички Изпечете тиквички тава с хартия за печене, а след това ги гарнирайте с добре познатия млечен сос – кисело мляко, чесън и копър. Добавете малко орехи и сол на вкус.

tikvichki (Small)

 

Брускети с домати Просто е – препечени филийки хляб, намазани с мъничко зехтин и натъркани със скилидка чесън, върху които добавяте наситнени домати, овкусени с пресен босилек.

brusketi (Small)

Източник: woman.hotnews.bg

Публикувано от Дамян Дамянов