in

Любовница на Анджелина Джоли ще се жени

След като медиите гръмнаха с новината, че Анджелина Джоли се е омъжила за половинката си от девет години – Брад Пит, стана ясно и че бившата й любовница е на път да застане пред олтара. Моделката Джени Шимицу е жената, в която Анджи никога не е крила, че навремето е била влюбена.
В своя интервю актрисата дори е споделяла, че именно тя е щяла да бъде човекът, за когото да се ожени, ако малко преди това не се е врекла на тогавашния си съпруг Джони Лий Милър.

Лесбо аферата между Анджелина и Джени започва през 1996 г, по време на снимките на техен общ филм. Самата Джоли разкрива, че се е влюбила в азиатката от пръв поглед. Връзката им не продължава дълго, но и до днес двете говорят само мили думи една за друга, припомня bliasak.bg.

Медиите отвъд Океана разкриват, че само преди дни Джени Шимицу обяви годежа си с половинката си Мишел Харпър и двете скоро ще се врекат една на друга.

Преди време Джени сподели в интервю, че Анджелина е сред най-сексуалните жени, с които е била и недоумява какво е намерила в Брад, който, по думите на моделката, е нейна пълна противоположност и не отговаря на темперамента й.

Публикувано от Дамян Дамянов