in

В Русия се подиграха на Лудогорец

Българският шампион е слабак, едва произнесох името му, гаври се белгийски защитник

zenit

 

Гавра с нашия Лудогорец си направи техен колега от Зенит (Санкт Петербург). Белгийският защитник на руския гранд Николас Ломбертс даде подигравателно изказване, с което уязви разградчани. Той ги определи като „слабаци“.

Както е известно, Лудогорец попадна в една група с Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул. Зенит пък е в компанията на Бенфика, Монако и Байер Леверкузен. 

„Не мога да кажа, че жребият ни в Шампионската лига е тежък. Точно затова имаме амбиции да продължим по-напред, в сравнение с миналия сезон. Знаете, че отпаднахме на осминафиналите, сега искам поне четвъртфинал, но това, че групата ни не е трудна, не я прави по-малко оспорвана. При нас няма силно изявен фаворит като Реал (Мадрид) и изявен слабак като Лудогорец. Или като Андерлехт, например, направи се на интересен Ломбертс

– Леле, какви неща казах (смее се бурно – б.р.). Надявам се да ми дадете да го прочета или ще трябва да чакам до утре, за да го видя във вестника.“ Това каза Ломбертс пред изданието Voetbal Krants в родината си. 

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов