in

Мишел от „Sweet 16“ с благотворително участие във Варна! Ексклузивно интервю

Изгряващата поп звезда от “X Factor” и групата „Sweet 16“   Мишел Стрaмински , която е с руски корени, разказа в  специално интервю за  Нова Варна за своята професионална кариера. Тя сподели   преживяванията  и емоциите в телевизионния формат  и това какви са нейните планове след  участието и в” X Factor”.Мишел живее във Варна и е възпитаничка на НУИ „ Добри Христов“ . Изпълнява поп и джаз музика. Ето какво сподели тя.

5e_jykpaq (Small)

  1. Как се чувствате след участието си в “x factor” и как това допринесе за развитието на кариерата Ви?

Чувствам се много по- уверена, защото усещам, че има хора, които ме харесват, продължават да пишат всеки ден, макар да сме отпаднали от толкова много време.  След участието си съм още по- надъхана да творя, защото виждам колко е вълнуващо.

  1. Вие имате руски корени…Обичате ли руската музика и според Вас, какво настроение създава тя ?

Макар, че съм рускоговоряща,руската музика не е мой тип, интересно ми е  да пея руски песни.  Много е хубаво да излизаш извън своите очертания и е голямо предизвикателство да пееш нещо по различно, което ти допада…

  1. Какви са Вашите професионални и лични планове?

Искам да продължавам да работя  върху себе си и да  развивам гласовите си възможности. Надявам се в бъдеще да изградя самостоятелна кариера, но все още нищо не е решено,   ще се боря за това.

  1. Съвсем скоро предстои първото Ви  благотворително участие пред варненска публика…  Какви очаквания имате от това участие и как според  Вас ще Ви посрещне варненската публика? (Грандиозна руска вечер очаква Варна)

Интересно ще е да бъда в руски образ и да пея само руски песни,  ще видим какъв ще бъде  крайният резултат.

  1. Спомняте ли си, някой интересен момент от участието си X factor?

Мога да кажа, че е  нямало почти един път в който аз да съм била напълно готова, преди участие винаги е имало нещо, което да ме притеснява. Спомням си случка, в която Гери Никол напълно си измисли текста, но ефектът беше страхотен, защото тя  го изпя много уверено и хубаво и изглеждаше, че точно така трябва да бъде изпят.

  1. Какви са емоциите Ви, сързани с X factor?

Все още не мога да престана да мисля за това.Там освен като професионални изживявания на сцената, емоцията е много голяма. Аз се чувствах, като на лагер, защото всички бяхме на една възраст и станахме много близки. Няма ден, в който да нe си звъннем, всички сме задружни, даже е имало случаи, в които  сядах и гласувах за някой друг, а не за себе си.

Нека пожелаем на изгряващата звезда да свети все по- ярко и по- ярко.

Интервю на Деница Узунова

Публикувано от Дамян Дамянов