in

Читател от Варна: Моля, помогнете този „репортаж“ да достигне до кмета Портних

Това нещо преди два дена беше сътворено пред магазина ми в резултат на ремонтните дейности из целия град, за които мащабно браво на Кмета. На мястото му имаше широк праг в стар градски стил и елегантен решетъчен отдушник от ковано желязо, вграден в прага.

shahta2 (Small)
Страшното за мен е както появата му, така и съветите „успокоителни“, които получих от познати и непознати, вкл. и от хазаина, пред чийто имот е това архитектурно чудо, че можело и да е по-зле, да го боядисам някак си, айде сега…
Но не, не може така! След две безсънни нощи, защото мен лично това ме дразни като мазол, съм решила да постъпя като истински гражданин с гражданска съвест:
Ще запозная изпълнителите и кмета с проблема и ще изискам естетично решение. При нереакция, ще следва ход две, до който надявам се да не се стига
Ще ви държа в течение на събитията.
Приятели, ще ви помоля и ще бъда благодарна, вместо да лайквате, щото то на това какво му е хубавото, да споделяте мини репортажа ми Благодаря! 

Моля, ако някой има достъп до страницата на Кмета или му е приятел във ФБ, да ми помогне този „репортаж“ да стигне до него. Благодаря предварително. 

Nora

shahta3

Публикувано от Дамян Дамянов