in

Слънцето ще изчезне за три дни? Ето я истината

НАСА с предупреждение за тридневен мрак на земята, паника в мрежата

Нашата планета я заплашват 3 дни пълна тъмнина. Тази прогноза е на НАСА и се отнася за периода от 21 до 23 декември 2014 година.

Широко тиражираната прогноза, че Земята я очакват три дни пълна тъмнина бе потвърдена официално и от НАСА, гласят информационни бюлетини в различни издания в мрежата. И се очаква на 21,22,23 декември тази година.Планетата ни през този период ще остане без слънчева светлина, а пълната тъмнина ще бъде придружена с бурни ветрове и големи бури.

Високопоставеният директор на НАСА Чарлз Болдън обяви тази необичайна поява на слънчева буря, а по думите му тя ще е най-голямата в последните 50 години и ще продължи 72 часа, т.е. цели три дни. С това свое изказвания той същевременно е отправил и предупреждение, в което казва, че няма причини за страх или паника и призовава населението да остане спокойно, пише telegraf.mk.

Френският учен Моника Матю, коментира пред медиите: „По време на тези три дни мрак ще бъде много трудно за човечеството“.

Междувременно обаче се появиха и коментари, че историята е пълна лъжа. Някои от изданията твърдят, че клипът е измислица, а Чарлз Болдън няма нищо общо с НАСА. На официалния сайт на космическата изследователска програма също липсваше информация по темата. Нямаше данни и в различни авторитетни астрономически издания свързани с изследванията на слънцето.

Междувременно обаче се говори за пренареждане на планетите, което ще доведе закриване на Слънцето от Земята, както и за жестоки слънчеви бури. Всъщност една от най-мощните бури избухна преди броени дни. Дали тези аномалии на Слънцето ще повлияят и на нашата планета и наистина ли пренареждане на планетите ще скрие най-голямата звезда от нас предстои да видим. А дали тази поредна теория е истина или лъжа, оставяме да прецените да вие.

Публикувано от Дамян Дамянов