in

От днес започва инициативата “Вдъхновение за младежта” във Варна

rsz_lekcii

В рамките на три месеца младежите във Варна ще имат възможност да посещават безплатни лекции за мотивация и личностно развитие.

От 04.09.2015г. до 25.11.2015г., Сдружение “Споделено работно място”/Beehive Co-working Space ще проведе 11 безплатни лекции, насочени към младежите от 16 до 29-годишна възраст. Събитията са част от инициативата “Вдъхновение за младежта”, която се реализира със съдействието на  Дирекция “Младежки дейности и образование”-Община Варна, в подкрепа на титлата “Варна – Европейска младежка столица 2017”.  Лекциите ще се проведат в офиса на Beehive Co-working Space (бул. “Ген.Колев” 54, ет 6).

Сред темите, които ще бъдат разгледани по време на лекциите във Варна са: „Как успешно да се реализираме в България?”; „Митове и истини за успеха“; „Развитие на лидерството и обществото в България“; „Как да се учим от успеха на другите?“; „Поколението, което ще промени България“ и др. Програма на събитията, може да намерите на интернет страницата на Beehive Co-working Space-Varna.

Публикувано от Дамян Дамянов