in

Това е новият асфалт до сп. „Явор“ във Варна, след проливният дъжд днес

Снимка: Petel
Снимка: Petel

Днес, в дъждовния петък, когато цял ден не е спряло да вали, едни „трудолюбиви“ работници са станали сутринта, запретнали са ръкави и са асфалтирали пътя около спирка „Явор“, пише „Petel“. Както искате, така го разбирайте. Но ако минавате оттам, задължително обърнете внимание на чисто новичкия асфалт, който е очевидно, че е съвсем пресен, а по него са „накацали“ също такива съвсем пресни… дупки!

Но да уточним – без да преувеличаваме, не става въпрос за дупки тип изкопи, а за дупки, тип трапове, изровени от гумите на преминаващите автомобили по чисто новия асфалт, който естествено поради метеорологичните условия не е успял да стегне. Така новият участък от булевард „Левски“ в района на спирка „Явор“ леко наподобява швейцарско сирене. Вероятно се касае за някаква нова, непозната по нашите ширини технология на полагане на пътна настилка, от която нищо не разбираме и вероятно е твърде сложна за обяснение. Каквото и да се говори обаче, фактите са неоспорими – и асфалтът е нов, и дупките по него.

Потърсихме за коментар пресцентъра на Община Варна. Оттам отговориха, че ремонтните дейности всъщност започнали вчера в около 13 часа и щом дъжда завалял, работата била преустановена.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов