in

Намериха тялото на „най-важния пасажер“ в самолета убил 224 души (СНИМКИ)

Намерен е трупът на 10-месечното бебе, което бе най-малкият пасажер, загина в самолетната катастрофа в Синай. В списъка на загиналите фигурира семейство Громови – Алексей, Татяна и 10-месечната им дъщеря Дарина. Преди няколко часа стана известно, че нейното тяло, както и телата на родителите й – Алексей и Татяна Громови, са открити. За първи път Дарина е определена като „най-важният пасажер” на борда на самолета от майка си Татяна, която в Инстаграм публикува трогателна снимка на малката си дъщеричка от летището в курортния град. Залепена на стъклото, Дарина с изумление наблюдава придвижващите се огромни лайнери. Това е първият и последен полет на 11-месечната Дарина.

bebe_r

Бабата на момиченцето споделя, че е била много притеснена как малката ще преживее полета и е предложила на родителите й Дарина да остане при нея. Те обаче отказали. Жената казва още, че съпругът й – дядо на момиченцето е бил военен пилот, който се пенсионирал с чин полковник. Синът й Алекс също искал да стане пилот, но тя не му позволила. В крайна сметка той започнал работа в IT-компания.

bebe-ru

Самолетът Airbus-321, изпълняващ полет от Шарм ел-Шейх до Санкт Петербург, се разби на 31 октомври. Малко след излитането от египетското летище връзката с екипажа на лайнера се изгуби. Беше съобщено, че самолетът рязко се е снижил, след което е изчезнал от радарите. По данни на служители на летището, преди да се изгуби връзката, пилотът поискал разрешение за кацане на летището в Кайро.

bebe-rus

На борда на разбилия се самолет имаше 224 души, 29 от които деца. Оцелели няма.
Това е най-голямата катастрофа в историята на руската и съветската авиация.

Източник: БЛИЦ

Публикувано от Дамян Дамянов