in

Млад мъж изскочи пред жена и насочи пистолет в двора на варненска болница

Млад мъж насочи пистолет около 13,30 часа пред двора на болница „Св. Анна“ във Варна на бул. „Цар Освободител“, оплакоха се медицински работници, за опишат ужаса, който са изживели.

pistolet

„Една жена слезе от автобуса на спирката и си вървеше по троатоара малко преди входа на болницата. В това време покрай нея мина автомобил светлосив мерцедес от малкия модел, мъж, който се возеше в колата отвори прозореца, извади пистолет и го насочи към жената. Ще те убия, ма кучко!, изкрещя мъжът“, разказва медицинска сестра, която била от другата страна на оградата, цитира“24 часа“, . Според нея мъжът няколко пъти натиснал спусъка и се чуло само изщракване, но изстрел не бил произведен. Жената, към която била отправена заплахата се била свила до оградата на тротоара, а медицинската сестра от другата страна се вкаменила. После разказвала на персонала в болницата, че преживяла най-големия ужас през живота си.

В същото време шофьорът на колата, също младо момче, бил се свил от страх. Не знаем пистолетът играчка ли е бил, човекът, който го насочвал към хората дали е бил пиян, или дрогиран, чудеха се служители от болница „Св. Анна“.

Говорителката на полицията във Варна Ивана Милева заяви, че няма сигнал за такъв инцидент. Тя обаче призова до края на деня всеки, който е станал свидетел на заплахите с пистолета, да се обади в областната дирекция на МВР.

Публикувано от Дамян Дамянов