in

Ето каква е тайната на щастливата връзка

Има няколко типа жени. Силните или алфа жените са тези, които знаят какво искат от живота. Имат редица положителни черти на характера, които им помагат да изградят и стабилни любовни връзки. Въпреки че външно изглеждат студени като личности, те могат да обичат силно и страстно.Каква е тяхната тайна за успешна връзка, разкрива „Аз, жената”.

Поемат отговорност за чувствата си

Силните жени не обвиняват партньора си за това как се чувстват те, а поемат отговорността за собствените си емоции. Това не означава, че позволяват на партньора им да си играе с тях, напротив.

В ситуации на спор или когато не се чувстват удовлетворени, силните жени са готови да разговарят, а не да бъдат жертвата. За тях е немислимо да предизвикват ситуации, в които да будят съжаление и да замаскират проблемите. Силните жени знаят как да се справят с пречките във връзката си.

Силните жени приемат партньора с цялото си сърце

Силната жена не се опитва да промени своя партньор. Тя го обича и приема точно такъв, какъвто е. Най-напред този тип жена се чувства комфортно със себе си и прехвърля увереността си върху личността на любимия мъж. Със сигурност преминава през много трудни моменти, но в крайна сметка силната жена винаги успява да получи това, което иска от връзката и половинката си без излишен натиск.

Те изразяват чувствата си открито

Само силните жени биха могли да споделят своите най-дълбоки тайни и силни емоции с партньора. Нещо повече, споделяйки своите вълнения, те правят така, че половинката им също да се ангажира с тях.

Силните жени осъзнават, че за да бъде една връзка стабилна, трябва открито да комуникират за своите усещания, да се интересуват от тези на половинката и да създават един комфорт. И не на последно място, знаят че споделянето изгражда доверие помежду им.

Силните жени се чувстват завършени и сами

Най-ярката черта на силните жени е, че не се нуждаят да бъдат приети от някого, за да се чувстват щастливи. Въпреки че са щастливи с половинката си, силните жени знаят, че развитието им като личности, като професионалисти в сферата, в която се развиват, трябва да е постоянно.

Всеки ден за тези специални жени започва специално. Те се събуждат изпълнени със самоуважение, зареждат се с много положителна енергия. Целият този позитивизъм се прехвърля и в отношенията с любимия.

Силните жени се грижат за своите партньори

Силната жена поставя нуждите на партньора си наравно със своите, без значение колко е натоварено ежедневието ѝ. За нея е удоволствие да вижда щастие в очите на любимия мъж, да усеща неговата признателност за грижите.

Тя се стреми винаги да бъде в унисон със своите емоции и тези на половинката си. Грижи се добре за партньора си и получава също толкова внимание и обич.

Публикувано от Дамян Дамянов