in ,

Във Варна идват най-новите автомобили и мотоциклети

От 6. до 16.10. Grand Auto 2016 ще представи технологичните новости на 25 световни марки под покрива на Grand Mall в най-голямото за Североизточна България автомобилно изложение.

От 6 до 16.10. Варна ще стане притегателно място номер 1 за автомобилните фенове от Североизточна България с шестото поредно изложение Grand Auto. То ще събере в Grand Mall най-новите модели автомобили и мотоциклети от 25 световни марки. На обща експозиционна площ от 3513 кв. м ще се разположат машините в изложението. Премиум сегментът ще бъде представен с новите автомобили на Mercedes, Audi, Volvo, BMW и Mini Cooper, като от BMW ще видим и мощни мотоциклети.

 

grand-auto-2016-poster

Range Rover, Jeep и Jaguar също ще покажат новите си мускули, а Ford ще налее още бензин в кръвта на феновете с ефектно роудшоу. На 10 и 11 октомври във Варна ще пристигнат най-горещите автомобили на американската марка, сред които и тоталната класика Ford Mustang, свързан завинаги с историята на киното с преследванията на Стийв Маккуин, Том Круз, Уил Смит, Никълъс Кейдж, Джейсън Стейтъм.

Европейската линия в изложението ще защитават WV, Opel, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Skoda и мотоциклетите на Piaggio.

Популярните азиатци, които обичайно правят добри продажби, също ще бъдат в Grand Mall – Hyundai, Kia, Mitsubishi, Suzuki, Nissan, Mazda и Honda, разбира се и с търсените си мотоциклети.

На внимание отново ще се радват и изгодните за българския пазар модели на Great Wall.

Отново посетителите на изложението ще могат да натиснат газта на новите модели в Тест драйв зоната пред търговския център. Модните ховърбордове пък ще радват младата публика.

Специални цени по време на изложението предлагат всички участници.

Очакванията на мениджмънта на Grand Mall за предстоящото голямо събитие обобщава директорът Иво Генов: „Изложението Grand Auto се наложи като съвременна традиция за Варна и цяла Североизточна България, а ситуирането му в търговски център привлича не само автомобилните фенове, но и цели семейства, които оценяват предимствата на съчетаването на шопинг, развлечения и директно запознаване с най-новото в автомобилната индустрия.“

Мащабното автомобилно събитие отново се цели във високи пазарни резултати за изложителите. Досегашните рекорди на изложението са продажби за 3,5 млн лв. през 2013 г. и 240 000 посетители 2014 г.

Подробности за представените автомобили на Grand Auto 2016 очаквайте в сайта на Grand Mall www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата на Grand Mall.

 

                 *Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/