in ,

Георги Костов: Победата на Марешки във Варна е безпрецедентна

Резултатите от изборите във Варна показват едно: Победата на г-н Марешки във Варна е безпрецедентна. Хората показаха, че гласуват за този, който прави нещо за тях, този който не само на думи, но и на дела се погрижи за тях. Да плащат по-малко, да усетят, че реалната власт е в тях,  заяви Георги Костов.

georgi-kostov-copy

Това бяха едни много важни избори за България и на тях големият победител е българският народ. Хората излязоха и гласуваха според своите виждания. Ако не бяха и затрудненията при гласуването със сигурност и референдума на Слави щеше да мине.

Самата кампания протече с изключително много политически и недостойно поведение от водещи политици. Бяха вкарвани думи, квалификации за кандидатите директно без каквато и да било състоятелност.

На балотажа, хората трябва да слушат само и единствено думите на кандидатите. Да не се поддават по медийните или политически спекулации и да търсят част от своите възгледи в един от двамата кандидати.

/Георги Костов е на главен редактор в медия Нова Варна. Експерт по европейски проекти и активен общественик. В миналото е бил активен участник в политиката, до оттеглянето му след започване на проекта Нова Варна/

Веселин Марешки води с 26.24% на президентските избори при 41.92% обработени протоколи в област Варна. За Марешки са гласували 25 161 избиратели.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/