in

Рекламен клип на Алея първа вбеси много варненци, други го харесаха

Рекламен клип на заведенията на Алея първа предизвика разнопосочни коментари сред варненци.

Въпреки доброто авторско изпълнение с явна рекламна цел без законното продуктово позициониране, автора си е свършил изключително добре работата представяйки тази част от Варна, като райско кътче, но не след дълго заваляха и отрицателните коментари за боклука, за плажовете и куп други неща.

Дали трябва да се гледа само в посока на красотата или истината е някъде по средата е въпрос на гледна точка.

Ето и някой от водещите коментари събрали най – голямо одобрение:

Варна Алея …… И на тях да им благодарим! … за мръсните плажове, за гнусната вода, за платените кенефи, за чалгата, за макиажа , с който скриха олющените фасади. Благодаря! Варна, най-добрият град за изнервяне, надупкани тесни улици, препълнени с коли, презастроен без замисъл за градоустройство, грозни блокове и грозни нрави, това е Варна. Да има и хубави неща, но са твърде малко, щом нямам търпение да прекарам свободното си време на чист въздух и среда. ….,а и града на пето място в България по заплати, и за това да им благодарим, за това, че оставиха града без индустрия, заради качествените си далавери.

Йонко Иванов – 70 одобрения

Лелеллел хейта е на макс тук….хора като не ви харесва,никой не ви кара да стоите във Варна,а и никой не го интересува мнението на хейтърите! Видеото е направено мега добре,показващо реално живота във Варна през лятото…..ако на някой не му се виждат нещата така,ами сори проблема е ваш,хейта и негативите явно са в главата

Boliana Stanislavova 22 одобрения

 

Публикувано от Дамян Дамянов