in

Гонзо, за мача на „Черно море“ с „Локо“: Вятърът ни пречеше, а и те имаха ден повече за почивка

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе доволен от представянето на своя отбор, въпреки равенството срещу Локо (ГО). Той все пак изрази съжаление, че тимът му губи лесни точки срещу по-слаби съперници, пише sport.varna24.bg.

„Метерeологичните условия не отговаряха да се играе футбол. Локо ни пресираше, опитахме се да изнасяме топката, те ни вкараха на една контра. Вторите 45 минути направихме всичко възможно да спечелим“, заяви той.

„За мнoго хора това няма да е някакъв фактор, но Локо имаше един ден повече за почивка. Това не е оправдание, но предвид това, че и вятърът пречеше, след като противникът ни вкара, нямахме друг шанс освен да излезем напред. Имахме ситуации, смятам, че не свириха и дузпа в наша полза. Това са точки, които би трябвало да вземаме, а ние се мъчим да ги взимаме срещу по-добрите отбори“, коментира още спецът.

„Терените стават тежки. Трябва да се нагаждаме на това време, което ни предстои. Ние не можехме да изнасяме топката през първото полувреме и да преодолеем тази преса. Ние губехме и много топки, които бяха непредизвикани грешки. През второто полувреме халфовете започнаха да играят по-бързо, затова създадохме и ситуации“, добави Гонзо.

„Във футбола е така. Загубихме точки от Славия, отидохме и победихме Берое и Ботев (Пловдив). Няма лесни мачове… Верея взема точки на ЦСКА, Левски не може да победи Локо (Пловдив), изненади винаги ще има. За мен е важно отборът да стои добре като отбор. Когато това не се случва, не съм доволен. Ние го правим в движение, убеден съм, че след паузата, отборът ще изглежда много по-добре. Не съм бил недоволен в нито един от 16-те мача на моя отбор“, допълни Георги Иванов.

Публикувано от Дамян Дамянов