in

Днес градски транспорт буквално остави десетки варненци на улицата. Спря крайна точка на автобусна линия

Снимка: www.gtvarna.com

Читател на „Нова Варна“ съобщи, че поради незнайни причини линията на автобус 32 не пътува до спирка „Хлебозавод“. Много хора не могат да се приберат и са принудени да газят в кал и киша, въпреки хубавото време днес.

Десетки пътници са оставени на улицата и не могат да се приберат, принудени са да вървят километри до града. Нашият читател сподели, че е имало много скандали и напрежение. Жена в автобуса е заявила, че няма да слезе докато не стигне крайна спирка. В самият автобус шофьора e съобщил, че нарежданията са били такива. Скандалите продължават и в момента. Краят на работната седмица е, а хората не знаят дали ще могат да се приберат по домовете си.

Линия 32 обслужва следните спирки:
ЖП.ГАРА
МАКЕДОНСКИ ДОМ
КОЗИРКАТА
МУЗЕЯ
пл.СЪЕДИНЕНИЕ/Цар Освободител/
ОКР. БОЛНИЦА/Цар Освободител/
БРАТЯ БЪКСТОН
ДУБРОВНИК-2
МИР
ХЛЕБОЗАВОД
МЕДИЦИНСКИ К-С

Прогнозата за времето днес и утре:
Днес облачността ще е разкъсана. Ще духа до умерен предимно южен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 6°. Температурата на морската вода е 2-3°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Утре ще бъде предимно облачно, след обяд с валежи от дъжд. Преди обяд ще духа умерен вятър от югозапад, който по-късно през деня ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 2-4°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Публикувано от Дамян Дамянов