in

Първи кадри от тежката катастрофа на автобус с деца и кола край Варна (ВИДЕО)

Снимка: БГНЕС

Видео и снимка: БГНЕС

Както НОВА Варна ви съобщи, тежка катастрофа между автобус с деца и лека кола се е случила край Варна!

Венцислава Генова разкри и подробности около катастрофата с децата по пътя Варна-Бургас около Харамията, цитиран от varna24.bg.
„Учениците от двете села са пътували към Приселци, когато челно в автобуса се врязва автомобил, управляван от жена. Три от децата са леко пострадали, прегледани са, няма сериозни травми. Непосредствено след този автобус е пътувал и втори, пълен с други ученици. Веднага децата от първия автобус са били преместени във втория, защото се е наложило превозното средство да остане на място, докато дойде полицията и установи подробностите около инцидента.
С втория автобус те са откарани до училището в Приселци. Незабавно директорът на училището, който веднага е пристигнал на място, е информирал всички родители за състоянието на децата. Много от родителите са отишли веднага на място в училището, за да приберат децата си. Останалите ученици, участници в катастрофата, са били върнати у дома отново с автобуса, който ги е завел там. Утре децата ще се срещнат с групата от психолози, която ще им помогне да преодолеят стреса от случилото се“, каза Венцислава Генова.

 

Публикувано от Дамян Дамянов