in , ,

За 1-ви път със старт от Европа! Околосветски круиз обикаля 6 континента за 118 дни

Замисляли ли сте се някога коя е най-широко разпространената мечта? Дори и да не сте, със сигурност често си мислите какво най-много ви се иска да направите в живота си. А това, за което мечтаем, най-често свързваме с онова, което искаме да видим, а не да притежаваме. Места и кътчета, непознати досега, толкова впечатляващи, че остават в спомените ни задълго, приканвайки ни да се върнем някога отново там.

Околосветско пътешествие на кораб, за 118 дни, през 6 континента, 4 океана и 32 държави – определено има какво да се види и запомни..

През януари 2019 година, за първи път със старт толкова близо до България (Италия), тръгва първият Световен круиз на компания MSC. А пътешествието по вода е едно от най-вдъхновяващите приключения.

Корабът, който ще пресече 6 континента, тръгвайки от Рим на 04.01.2019г, е 5-звездният MSC Magnifica. Той съчетава спокойствие и интензитет – пет гурме ресторанти, тематични барове, множество и най-различни СПА услуги ( сред които и таласотерапия с морска вода ), тенис игрище, мини-голф, боулинг, билярд и високо оборудван фитнес, панорамна дискотека, басейн.

И това не е всичко, луксът не е единственото което впечатлява. Първият околосветски круиз, със старт толкова близо до България, ще посети 49 от най-бленуваните дестинации в цял свят, започвайки своето вълнуващо пътешествие от Средиземноморието.

Да яздите слонове в Пинавала или да се гмуркате в кристалните лагуни на остров Муреа, и това ако не е сбъдната мечта…

Да се насладите на Карибските острови, да преминете през Панамския канал и да прекарате няколко незабравими дни в Лос Анджелис и Сан Франциско! Посрещане с Aloha! в Хавай, последвано от пренасяне в райските кътчета на Таити, Бора Бора и Фиджи.

Изследвайте непознатата Нова Зеландия и вижте най-доброто от единствения континент-държава – Австралия! Потопете се в екзотиката на Сингапур, Малайзия, Тайланд , Шри Ланка и така бленуваните Малдиви! Ще можете да се докоснете до мистиката на Ориента в Емирствата и Оман, а след това през Суецкия канал – обратно в Средиземноморието! 118 незабравими дни в 5 звезден лукс…

Вече може да сте сред първите, резервирали своето незабравимо пътешествие през 2019!

За още по-вълнуващо изживяване, компания MSC предлага 15 бонус екскурзии, включени в цената.

За да можете максимално да се докоснете до културата на всяка една от дестинациите, ще имате на разположение средно по 13 часа във всяко пристанище. За популярни дестинации с по-голям набор от забавления, компанията предоставя удължен престой в Полинезия (4 дни), Хавай и Сан Франциско (3 дни), както и Лос Анджелис (2 дни).

Цената на пътуването излиза около 100 евро на ден

Офертите за ранни записвания влязоха в сила от 14 декември 2016

За повече информация и резервации можете да се свържете с официалния представител на круизна компания MSC за България – Круизна агенция Блу Сийс.

*рекламна публикация

Публикувано от Дамян Дамянов