in ,

Варненци не издържаха (СНИМКА)

Снимка: Нова Варна

Днес в района на квартал „Левски“, ул. „Железкова“ направи впечатление голям транспарант с гневната позиция на варненци относно енергоразпределителното дружество „Енерго-про“ и против политически партии.

Снимка: „Нова Варна“

Въпреки официалната информация пусната от Енерго – про, че средната сметка за електроенергия, консумирана през януари от домакинствата в Североизточна България, е 56,11 лева, варненци продължават да сигнализират за високите сметки за ток, които получават.

Това доведе до множество коментари и спонтанно желание за организиране на протести, чрез събитие във Фейсбук.

Няма да споделяме линкове към протестите, за да не ги насърчаваме. Който желае може сам да ги открие в социалната мрежа.

Днес поредният варненец се оплака от рекордно високата сметка за ток, която е получил, а именно 2870,48 лева. Малко по-късно след тази публикация на „Нова Варна“, от Енерго-про се свързаха с медията, за да дадат обяснение за фактурата с 4-цифрена стойност.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/