in

Какъв трябва да е цветът на портмонето ви, за да е пълно с парички винаги

Портфейлът – е дом за пари и всичко свързано с тях. Той може да се превърне в мощен инструмент на Фън Шуй за привличане на богатство, пари и просперитет, ако е избран правилно. Колкото и да е малък, той може да направи голям удар във финансовото състояние на собственика.

Парите и богатството са привлечени от тези хора, които се отнасят към тях с уважение, с благодарност и признателност.

Значението на цвета:

• Червен – елемент Огън, – активира и тонизира притока на пари.

• Жълт или кафяв – елемент Земя, – ще ви добави стабилност, надеждност и доверие към финансовите ви въпроси.

• Бял, сив цвят (сребро) или златен. – елемент Метал, – тези цветове говорят за стабилност и постоянство. Те ще добавят стабилност и успех във финансовите ви въпроси. Златни, като цвета на златото – естествено се свързва с лукс и богатство.

• Черен или тъмно син. – елемент Вода,- отговаря за имуществото на лицето и неговия просперитет. Черно традиционно се счита за най-добрия цвят за портфейл, тъй като се свързва с пари според Фън Шуй.

• Зелен. – елемент Дърво. – представлява растеж и развитие.. Така че, зелен портфейл ще допринесе за подобряване на финансовото състояние на собственика.

Съвети:

• Не съхранявайте семейни снимки в портфейла. Тъй като парите привличат повече пари, а личните снимки ще объркат и разсеят енергията.

• В портфейла ви винаги трябва да има пари за възможно най-неотложните нужди – да се чувствате финансово сигурни и обезопасени.

• Ако се закъса по-добре си купете нов.

• Купете си портфейл, който да изглежда луксозно. Не е необходимо да бъде скъп, но така изглеждащ ще привлече повече лукс в живота ви.

• Трябва свободно да се събират в портфейла ви разгънати банкноти – не намачкани. Да има достатъчно отделения за монети, карти и отделно – за банкноти.

• Освен всичко, което трябва да съхранявате в него, като пари и кредитни карти, трябва да остане и достатъчно празно място – в природата няма празно – толкова повече пари ще бъдат привлечени от портфейла, за да се запълни това свободното пространство.

Не трябва да пренебрегвате българската народна мъдрост, заложена в поверията за парите:

– Ако искате да привлечете повече пари в къщата си, вие трябва да поставяте метлата с дръжката надолу.

– Казват, че парите привличат повече пари към себе си. Затова си запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година.

– Ако сте взели от някого пари назаем. Връщайте парите сутрин, а не вечер, и тогава вашите пари ще се множат.

– Друго необичайно поверие ни съветва, когато прибираме в гардероба зимните си дрехи, да поставяме в джобовете по няколко дребни монети. Само че внимавайте джобовете да не са скъсани!

Източник: feng-shui-orenda.com

Публикувано от Дамян Дамянов