Възможностите, които Ви предлагаме

logo-novavarna

„Нова Варна“ е медия за социално споделяне на новини. Отличаваме се от всички останали с оригиналната си визия, иновативен дизайн и социално отношение към новините. Нашите читатели са от всички възрастови групи и с различно социално положение. Цели 67% от аудиторията на сайта са от Варна и региона. Над 40% от посетителите са над 35 г. възраст, а 34% са между 25-35 г. В пиковите часове повече от 500 души четат сайта едновременно. Според данните на Google Analytics „Нова Варна“ има над 627 000 реални потребители месечно и генерира над 1 850 000 прегледа. Световни рейтингови агенции поставят „Нова Варна“ като водещ сайт във Варна и региона.

2

Ако желаете да се занимавате с реклама, ние Ви даваме възможност да предлагате услуги от ценовата листа на медия „Нова Варна“, която е публично достъпна на www.novavarna.net/реклама. Възможността е подходяща за рекламни агенти, партньори и всички, които искат да печелят от реклама. За участниците в системата има прогресивен бонус, изразен в процент от реализираните продажби.

 

  1. Медийно партньорство

 

„Нова Варна“ предлага медийно партньорство за онлайн и офлайн предприемачи в рекламата. Медийното партньорство се състои в обмяна на рекламни позиции или индивидуални решения. Възможността е подходяща за медии, фестивали, културни и спортни събития, конференции, форуми, печатни издания, външна реклама и др. Специално за медии и информационни портали предлагаме и участие в МЕДИЙНА ГРУПА.

 

  1. Сътрудничество

Ако Ви предстои да организирате, реализирате или  промотирате Вашата дейност, бизнес или събитие, но нямате достатъчно време и възможности, ние ще Ви сътрудничим. Предлагаме Ви  ресурси и набор от специалисти. Социалната медия, която представляваме разполага с възможностите на широка мрежа от сътрудници и екипи. Възможността е подходяща за фирми и организации с атрактивна дейност, за новатори и всички, които искат да популяризират дейността или идеите си.

 

  1. Развитие и кариери

„Нова Варна“ е социална медия, която дава възможност на всички, желаещи да участват в нея. Ние разчитаме на млади, предприемчиви и креативни хора с дух и идея за бъдещето.  Целта на медията е социално представяне на новини, факти, събития и коментари. Всеки, който е мотивиран и инициативен, е поканен да участва като външен автор.

Желаещите могат да се включат в редакционния екип на „Нова Варна“.  Предлагаме стажантска програма – СОЦИАЛЕН ЖУРНАЛИСТ.

Стажантската програма е в рамките на три месеца. Вие ще получите умения в областта на IT, журналистиката и PR-a. Ще развиете личностните си качества и познания по мениджмънт, бизнес и политика.

За контакти с екипа на „Нова Варна“ : Георги Костов office@novavarna.net

Телефон: +359 52 301656 мобилен: +359 886 738 444