Реклама услуги и възможности

За контакти относно реклама и работа с нас:

e-mail: reklama@novavarna.net
телефон: +359 988 758 106

ПОСЛЕДНИ РЕКЛАМНИ ПУБЛИКАЦИИ

СОЦИАЛНИЯТ ПОРТАЛ НА ВАРНЕНЦИ – NOVAVARNA.NET

„Нова Варна“ е медия за социално споделяне на новини. Тя е регионалният новинарски лидер в социалното пространство с най-силно присъствие и покритие, както във Варна , така и по цялото Черноморие. При нас акцентът е модерният подход към новините, със силен авторски журналистически и визуален почерк.

Нашите читатели са от всички възрастови групи и с различно социално положение. Цели 67% от аудиторията на сайта е от Варна и региона. Над 40% от посетителите са над 35 г. възраст, а 34% са между 25-35 г. В пиковите часове повече от 600 души четат сайта едновременно. Според данните на Google Analytics „Нова Варна“ има над 627 000 реални потребители месечно и генерира близо 2 000 000 прегледа. Световни рейтингови агенции поставят „Нова Варна“ като водещ сайт във Варна и региона.

Сайтът е одобрен за най-съвременните системи на Google – AMP  и Facebook – Instant Aritcles за „внезапно“ зареждане на съдържанието, което доставя по-добро потребителско изживяване.

statistika

ПРЕДСТАВЯНЕ И ЦЕНОВА ЛИСТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РАБОТА С НАС

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ:

  • Излъчване на FACEBOOK LIVE през страницата на медията (157 000 потребители) – при запитване според продължителността в минути и според часовете на събитието.
  • За спонсори на месечната игра за потребителски сигнали: Поставяне логото на спонсора с линк във всяка публикация за текущия месец на една от следните позиции:
  1. Преди информативния текст за играта – 300 лв.
  2. След информативния текст за играта – 200 лв.

Информация за играта на медия “Нова Варна”

МАКЕТ ГЛАВНА СТРАНИЦА

nova-1

МАКЕТ ВЪТРЕШНА СТРАНИЦА

nova-2