in

Необичайно хуманоидно изображение на Марс

mars figura
Марсоходът “ Curiosity “ на НАСА наскоро изпрати необичайна снимка от Марс. Дали това, което се вижда, е хуманоидна фигура или е просто объркваща игра на сенки или пък скално образувание? “ Curiosity “ не дава отговор. Но това не е първият необичайна находка от Марс.

След като НАСА публикува снимката се появиха много теории около находката.
Това, което се вижда, е хуманоиден силует върху марсианската пустош, заснет от голямо разстояние. Разгледана обективно, това може да е объркваща сянка или един любопитно природно образувание.

Това не е първият път, в който феновете на инопланетяните, правят подобно откритие от марсианска снимка на НАСА. През 2008 г. марсоходът Spirit направи панорамна снимка, която породи доста спекулации.

Дали има живот на Марс, никой не знае. Но поне е ясно, че в миналото са съществували бактерии на Червената планета. Това заявиха астробиолозите от
Johnson Space Center (JSC) в Хюстън, Тексас и от Jet Propulsion Laboratory (JPL) от Пасадена, Калифорния, част от американската космическа агенция НАСА.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/