in

Позволиха на Дарт Вейдър да се кандидатира на изборите

Империята отвръща на удара

dart wader
Тържествуване в лагера на “ Дарт Николаевич Вейдър“: Злодеят с трудното дишане от научнофантастичната сага „Междузвездни войни “ може да работи като кмет на Киев и Одеса. Дизайнерите му вече са започнали планиране „за изграждането на престола му“.

Империята отвръща на удара: „Дарт Вейдър“ може да работи в украинските градове Киев и Одеса като кмет. Централната избирателна комисия в Киев в началото на април отхвърли номинацията на филмовия герой в президентските избори, тъй като документите му били непълни.

„Дарт Вейдър“, в чийто костюм влиза членът на украинската Интернет партия ИПЗ, е представил всички необходими документи след това, каза Анастасия Серноева от Общинската избирателна комисия в четвъртък по местната телевизия. “ Така че ние бяхме длъжни да го регистрираме, “ каза тя. Кандидатите са осем.

“ Дарт Николаевич Вейдър“ може да работи и в Черноморския град Одеса, където има планирани избори на 25 май . С него общо 20 кандидати са се устремили към поста.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/