Категории: Други

Внимавайте, шофьори! 11 ранени при катастрофи във Варненско през почивните дни

Реклама

На 22.02. т.г., около 13:15 часа, на АМ «Хемус», в посока гр. Варна, малко преди ПВ Повеляново, 55-годишният водач на Л.А. «Хонда» Я.С. от гр. Търговище, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, губи контрол над автомобила и допуска ПТП, като се преобръща в отводнителна канавка. Вследствие на инцидента водачът е получил фрактура на шиен прешлен, фрактура на три ребра и контузия на мозъка; пътничка от предна дясна седалка, жена на 45 г. от гр. Варна, е получила контузия на глава и комоцио. Двамата са настанени в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. Пострадало е също и дете, пътуващо на задна седалка в автомобуила, без обезопасителна система, което е получило черепно – мозъчна травма, настанено в реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

– На 22.02. т.г., около 00:20 часа, на кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Цар Освободител», при изключена светофарна уредба, водачът на таксиметров автомобил «Рено» Т.С. на 31 г. от гр. Варна, не спазва разпоредбите на пътен знак «Б1 – Пропусни движещия се по път с предимство», отнема предимството на Л.А. «БМВ». Вследствие на удара са пострадали: петима души от Л.А. «БМВ» и трима от Л.А. «Рено». Четирима от тях са настанени за лечение в МБАЛ «Св. Анна» с различни фрактури, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

– На 22.02. т.г., около 03:00 часа, на пътя между гр. Варна и гр. Девня, на около 300 м. от ПВ Повеляново, водачът на Т.А. «Форд» С.С. на 34 г. от гр. Девня, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, губи контрол над автомобила и се преобръща вляво по посоката си на движение. Вследствие на инцидента е пострадал пътник от дясна седалка, мъж на 42 г. от гр. Девня, който получава контузии на глава и гръден кош, прегледан и освободен, без опасност за

– На 21.02. т.г., около 08:00 часа, в с. Приселци, общ. Аврен, на пътя между гр. Варна и гр. Бургас, водачът на Л.А. «Форд» Ц.В. на 44 г. от с. Слънчево, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водачът получава контузия на гръден кош, прегледан и освободен, без опасност за живота.

– На 21.02. т.г., около 20:20 часа, в гр. Варна, на бул. «В. Левски», водачката на Л.А. «Волво» С.Ф. на 39 г. от гр. Варна, не предприема действия за ограничаване на скоростта си на движение при преминаване покрай спрял на автобусна спирка автобус и блъска, пресичащ пред него, пешеходец, непълнолетно момче от гр. Варна, което получава контузия на лява лумбална област, прегледан и освободен, без опасност за живота.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Има смъртен случай заради парвовирус в Гърция: Това са симптомите

Притеснителни данни от съседна Гърция. Отчетен е ръст на заразите с парвовирус сред децата в…

преди 26 минути

С хубавото време следващият месец идва и кърпенето на дупки във Варна

В края на месец май започва масово възстановяване на пътните настилки във Варна, научи медия…

преди 28 минути

Подробности за адския инцидент във Варна, отнел живота на пешеходец на тротоар

Както ви съобщихме по-рано днес фатален инцидент се е случил по бул. „Сливница“, при завой…

преди 50 минути

Голяма изненада с вдигането на пенсиите от 1 юли: Какво се случва?

Предстои пленарно извънредно заседание относно появилата се в публичното пространство информация за намерение на НОИ…

преди един час

Сашо Кадиев: Вече не съм мамино синче номер едно в България. Детронираха ме (ВИДЕО)

Финалът на третия сезон на "Ергенът"  беше миналия четвъртък, но все още разгорещено продължава да…

преди един час

Извънредно: Съдът в Хага издаде заповеди за арест на Нетаняху и шефа на Хамас

Стана ясно, че Международният наказателен съд в Хага е издал заповед за ареста на премиера…

преди един час