in

Това ще е следващият най- голям круизен кораб в света

Круизна компания Royal Caribbean ще представи през 2016г. най- големият и престижен кораб в света.

Уникалното по рода си плавателно средство е собственост на компанията Royal Caribbean, световен лидер в предлагането на луксозни круизи.  Новият кораб ще предлага на гостите си много развлечения- басейни, джакузита, атрактивни паркове, безброй много ресторанти и барове и още много пикантни и брилянтни атракции.

kruiz_Harmony
Royal Caribbean притежава флотилия от най- големите кораби в света.
За повече от 30 год. името на компанията е утвърдено и е синоним на качество и престиж. Както другите  кораби на компанията, така и този ще  бъдат композирани и ще обиколят уникален брой континенти.  Изящната му грация и обстановка ви пренасят в един необикновен, модернизиран малък град, който разполага със всички екстри. Корабът е изграден от 16 палуби и рекорден брой пасажери: 5,479. Новото попълнение ще предлага едни от най- атрактивните водни пързалки. Това уникално забавление се случва за първи път на корабите на компания Royal Caribbean. Всички гости ще имат възможността да усетят магическия привкус на едно уникално попълнение на първия парк в открито море Central Park, който носи името на популярния парк в Ню Йорк. Това е един истински оазис и релакс, красиво място идеално за разходка, пикник или просто почивка сред зеленина, дървета и цветя.

kruiz_Harmony 2

Корабът ще предлага по своята същност и идеал алея на забавленията Boardwalk- изградена по подобие на изпъстрените кафенета, ресторанти, бутици и магазини за сувенири. Красиви емоции и уникални изживявания следва всяка една ваша част от целият ви престой на борда на уникалното мощно бижу. За един приказен престой компанията   ви гарантира обслужване на най- високо ниво от подбрани и доказали се служители.

Източник: круизи.bg

Публикувано от Дамян Дамянов