in

Грандиозна руска вечер очаква Варна

flaer avangard (Small)
Варненският бар „Авангард“ организира вечер, посветена на руската общност у нас. Заведението се намира на улица „Пирин“, в близост до „Пикадили“-Център и ще бъде домакин на уникалното събитие, което ще се състои на 28 март от 21:00 часа.

Гостите ще бъдат посрещнати от дами, украсени изцяло в руски стил, а вечерта ще се нажежи от томбола с награди и музикални изпълнения на живо, които ще ви потопят изцяло в духа на руската култура. Уникалната нощ ще ви впусне в дебрите на автентичната руска традиция.

В основата на събитието стои благотворителна акция, насочена към подпомагане на руската общност в България

Мишел от „Sweet 16″ с благотворително участие във Варна! Ексклузивно интервю

avangard s (Small)

Бар „Авангард“ е една от най-посещаваните дестинации в морската столица…

Той се състои се от две нива – първото помества 140 места, издържани в различен стил и разпределени по зони, а второто се отличава с обзавеждане, съчетаващо масовата култура и класическите произведения.

avangard1 (Small)

Заведението отделя специално внимание на акустиката, в сферата на която се съчетават стиловете джаз, чилаут, черно и ретро, по време на различните периоди от деня.
vangard hora (Small)

avangard12 (Small)

Освен разнообразието от напитки, барът предлага на клиентите си атрактивно меню и кетъринг:
keturin 4 (Small)keturing 2 (Small)

keturing 4 (Small)keturring 3 (Small)

Също така заведението предлага услугата „Drink and drive“ за най – голямо удобство на клиента. Вие можете да дойдете със своя автомобил и да опитате от атрактивните питиета, които предлага Бар Авангард, без след това да се притеснявате, кой ще шофира автомобила ви. Доверете се на професионалистите!

Станете част от една незабравима вечер и се потопете заедно с нас в духа на Русия…

Телефон за резервация: 089 763 7439

Вход: Свободен

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/