in

Жените издават всички тайни след оргазъм ?

Женският оргазъм отдавна влиза в графата „Мистика“ за сексолозите, учените и дори за обикновения мъж. Обстойното изследване доказва редица положителни ефекти от редовното му получаване. Сексолозите са установили, че хормоните на щастието в жената бушуват до такава степен в женското тяло, че ефектът ще бъдем осезаем и за вас през следващите няколко часа до един ден – зависи колко сте добри.

Учените открили, че колкото повече секс правите, толкова по-голяма трябва да е вашата заплата. Обикновеният човек е разкрил един много важен ефект след постигането на оргазъм – жената наистина полудява, ако заспите. Въпреки това сме длъжни да отбележим, че половата активност прави всички по-щастливи. Пийте кафе преди секс, за да спасите отношенията си!

Скорошно изследване показва, че след хормоналния взрив на щастието в женското тяло се освобождава и още един елемент, който е отговорен за словохотливото и социално състояние на жената – окситоцинът. Той обикновено кара партньорката да започва да говори, да се чувства по комфортно в компанията на мъжа и да е по-отворена за разговори.  Изследването твърди, че това е моментът на истината, защото вашата партньорка е способна да издаде повече тайни в този момент, отколкото във всеки друг. С други думи, можете да проверите дали тя е изпитала оргазъм, след като я накарате да разкрие някоя друга по-пикантна тайна. Добавете и алкохол към отварата на истината и ще се изненадате какви аномалии могат да се случат с партньорката.

Newlywed couple during sex act

Окситоцинът и алкохолът започват сериозна битка помежду си и в стремежа на неутрализация, нивата на хормона се покачват, за да направят милото още по-искрено. Важното е да се добави след постигането на оргазъм, защото изследването показва, че алкохолът може да създаде проблеми с постигането на оргазъм и след това да намали очакванията за положителен разговор. Вече е доказано – оргазмът е ключът към всички тайни! P.S.: Кадрите показват истинското лице на истината,  за да намалим максимално много излъганите!

Източник: hotnews.bg

Публикувано от Дамян Дамянов