Категории: Други

Ники Михайлов за Алисия: Бъдещето ни е още по-добро!

Реклама


Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов често присъства в медийното пространство – и с изявите си на терена, и с тези извън него. Само признава, че животът му е колело, минал е и през ада, и през рая. Само преди дни той навърши 27 години и видимо е по-зрял и уверен.
„Винаги, няколко дни преди или след рождения ми ден, си правя равносметка за годината и в професионален, и в личен план – кое като цяло е могло да бъде по-добре, кое по-зле… Минах един много тежък период между 25-та и 26-та ми годишнина, когато бях във Верона. Имах проблеми с отбора, имах и една неприятна контузия. Тази година беше доста по-добра – и в професионален план, и най-важното е, че за първи път от няколко лета насам съм абсолютно здрав. Ако говорим за някаква промяна в мен самия, ми прави впечатление, че съм станал значително по-отговорен както към себе си, така и към хората около мен“, каза в интервю пред сп. Story Михайлов.
За себе си е категоричен, че не е интригант и лъжец и държи на честните и прями отношения с хората около него.
„Аз съм искрен и позитивен човек. Определени жълти медии или журналисти, които не ме харесват, режисират „филми“ с моето име, но това не означава, че аз участвам в тях. Много от нещата, които се тиражират, са лъжи. А ако се тръгне от доза истина в някои от информациите, по начина, по който са казани и доукрасени, вече нямат нищо общо със случая. Но на мен ми е ясно, че живеем в свободна държава и всеки може да говори и пише каквото иска. И това е така навсякъде по света с всички популярни личности. Освен това ми е ясно, че в България има 10 мъже, които са интересни на обществото и аз съм един от тях, колкото и нескромно да звучи“, допълва футболистът.
Признава, че преди години е слагал себе си на първо място.
„Все още са пред очите ми нещата, които, като се върна 3-4 години назад, ми бяха интересни и ме правеха щастлив. Сега гледам по-сериозно на бъдещето, обмислям стъпки и за семейство“, признава Николай пред списанието. И допълва, че е готов за новата отговорна роля на съпругг и баща. Иска жената до него да е добра майка, вярна съпруга и да може да го изтърпи.
Дали това ще бъде Алисия, с която преди няколко месеца се разделиха?
„Още когато се разделихме с Алисия, казах, че не е заради друга жена. Прекалено много я уважавам и имам силни чувства към нея, за да допусна това да се случи. Тя за мен е един уникален човек, който през тези 4 години, в които бяхме заедно, и в добро, и в лошо (а повече беше лошото, особено от здравословна гледна точка), винаги е била зад гърба ми, помагала ми е и, ако не беше до мен, в редица моменти щеше да ми бъде по-тежко. Тя наистина ми беше опора и ми беше истинска половинка. Жена, която знае какво иска, знае как да го постигне, много добра майка“, заяви Николай Михайлов и допълва, че няма да коментира личния си живот и жената, с която е.
„Важното е ние двамата с нея да сме щастливи и да си живеем живота така, както на нас ни харесва, без да допускаме други хора да се месят във връзката ни“.
Колкото до Алисия и дали всичко е загърбено, той е пределно ясен – „Няма какво да загърбваме с Алисия – миналото ни е перфектно, настоящето също, а бъдещето ще е още по-добро!“./dnes.bg

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

В България е открит радиоактивен изотоп от ГДБОП и ДАНС

Пластини със съдържание на радиоактивен изотоп са иззети при специализирана полицейска операция, проведена от екипи…

преди един час

Старт на дългия уикенд. Добри новини за времето

Както вече стана ясно, този месец има два дълги уикенда. Единия вече мина, а другия…

преди един час

Рано в неделя спират тока в този район на Варна

На 22.09.2024 г. В периода 7:00 ч. до 16:00 ч. Поради профилактика на съоръженията за…

преди един час

Извънредно пътуване на премиерът Главчев до САЩ

Министър-председателят Димитър Главчев заминава за Съединените американски щати, където ще участва в Срещата на върха…

преди един час

Пригответе се за облачно време по Черноморието тази събота

Според прогнозата на НИМХ днес по Черноморието ще има значителна облачност, но въпреки това дъжд…

преди 4 часа

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 18 часа