Категории: Други

Ромски мелета из страната!

Реклама

Ромско меле в Плевенско завърши прати жена в болница, с опасност за живота. На 11 август в 01,10 часа в РУ Луковит е получен сигнал за възникнал скандал с последващо сбиване между две групи роми. Незабавно е изпратена дежурна оперативна група, която установила, че при възникналия скандал и сбиване е пострадала М. М. 45-годишна от село Бежаново.Тя е била откарана до ФЦСМП – Луковит, където е констатирано комоцио. Впоследствие М.М. е транспортирана за последващо лечение в УМБАЛ – Плевен – с опасност за живота.

Всички участници и свидетели на извършеното деяние са установени. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от МВР.

В друг случай предава haskovo.net

Сцени като от репетиция на каскади за Холивудски екшън се разиграха около 19 часа вчера между уличката „Константин Фотинов” и Зеленчуковия пазар в Хасково. Четирима мургави мъже се млатиха с дървени колове, влязоха и в ръкопашни схватки, преследваха се и се влачеха направо на платното на бул.”България” пред смаяните погледи на десетки минувачи, шофьори, пазарджии и купувачи на пазара.Помляха и стъклото на кола, спряна на ъгъла на улицата и булеварда. Репортер на Haskovo.net стана свидетел на грозната разпра случайно. Екшънът се разрази около 19,02 ч. като първоначално се чу караница, после дрънчене от чупене на бутилки, а след това яки викове. На последвалата гледка трудно вярваха дори и хората, които я виждаха с очите си. Четирима мургави мъже на възраст не повече от 30 години се преследваха, псуваха, после разтърваваха. „Ще ида тази вече при женат ти, при децата ти, ще им е…м….ти си пиян, караш пиян колата…караш тази крадена кола…дай парите….”, се чуваха откъси от изреченията на един от мургавите мъже.„Ти си пропаднал тип, комарджия…викайте полиция!Кога ще дойде полицията…” крещеше другият. От цялата ситуация стана ясно, че разпрата е между двама от четиримата. Другите двама в опитите си да ги разтърват обаче отнесоха юмруци ту от единия, ту от другия опонент.

Възходът на екшъна се случи когато единият от биячите измъкна дървен кол от оказалата се в последствие негова кола. Опонентът му обаче успя да издърпа яката сопа от ръцете му и я стовари в предното стъкло на автомобила. В яда си пък собственикът на колата довърши напуканото вече стъкло, стоварвайки в него юмрука си. „Само да не изкара от колата и брадва!”, изкрещя един от свидетелите на сцената, който се оказа, че живее в сградата под която тръгна разпрата и се разразиха най-върлите батални сцени. После мъжът се разтича, присетил се, че колата му е спряна в непосредствена близост до ромския поломен автомобил.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Вицепрезидентът: Гласувах с убеждението, че с моя глас намалява тежестта на изборната търговия

Вицепрезидентът Илияна Йотова упражни правото си на глас днес и изрази надежда след поредните предсрочни…

преди 1 минута

Масовo сменят членове на секционни комисии в Монтанско: Именно там е най-високата избирателна активност към 11:00 ч.

Стана ясно, че се наблюдава масова смяна на членове на секционни комисии и в област…

преди 9 минути

Още няколко дни и учениците в България излизат в есенна ваканция: Това са датите

Според графика за ваканциите за Учебна година 2024/25, до броени дни учениците в страната излизат…

преди 16 минути

Във Варна е най-ниската избирателна активност: Ето колко е към 11:00 ч. според ЦИК

Преди броени минути се проведе брифинг на ЦИК, по време на който бяха изнесени данни…

преди 29 минути

Данни към 11.00 ч.: Ето каква е избирателната активност според „Галъп“

Избирателната активност на предсрочния парламентарен вот у нас към 11.00 ч. е 10,4%. Това сочат…

преди 40 минути

Атанас Зафиров: Гласувах, за да върнем държавата на хората. Всеки глас е важен

И Атанас Зафиров упражни правото си на влас на днешния вот. Днес България гласува за…

преди 44 минути