Категории: Други

Четири катастрофи с пострадали във Варна за денонощие

Реклама

На 12.08. т.г., в 07:40 ч., на кръстовището на ул. “Дрин” и ул. “Д-р Пискюлиев” л.а. БМВ, управляван от 26-годишен водач от с. Каменар преминава на неразрешен сигнал на светофарната уредба и блъска движещ се от лявата му страна л.а. “Ауди”. Вследствие на ПТП-то е пострадал водачът на л.а. БМВ, който е получил контузии на корем и гръден кош, настанен е за лечение в болница, няма опасност за живота му.

На 12.08 т.г., около 10:55 ч., на ул. Битола във Варна л.а. БМВ, управляван от 58-годишен водач, поради неспазване на дистанция блъска спиращите пред него л.а. Опел и «Тойота РАВ-4”. Водачът на л.а. Опел е настанен в болница, няма опасност за живота му.

На 12.08 т.г., около 13:30 ч., на бул. “Константин и Фружин” , преди кръстовището с бул. “Св. Конст. и Елена” неустановено МПС и водач, при движение на заден ход блъска пресичаща зад него 53-годишна пешеходка. Пострадалата е посетила ортопедичен кабинет, където е установена контузия на ляво ходило, освободена е за домашно лечение. Водачът и МПС са процес на установяване, апелираме към свидетели на произшествието да се обаят в сектор “Пътна полиция” – ОДМВР- Варна.

На 12.08. т.г., около 17:25 ч., на кръстовището на улици “Ян Палах” и “Прилеп”, л.а. “Опел” управляван от 66-годишен водач, при потегляне на зелен сигнал на светофара блъска пресичаща на забранен (червен) сигнал на светофара 16-годишна пешеходка. Потърпевшата е откарана в болница, където са установени контузии на глава и ръка, оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Нещо необичайно се случва със слънцето

Стана ясно, че американски учени идентифицираха необичаен феномен на Слънцето. Резултатите от изследването са публикувани…

преди 5 часа

Двама 18-годишни отвлекли и пребили сина на на 38-годишна

Полицията задържа двама отвлекли и пребили момче от Козлодуй, съобщиха от областната дирекция на МВР.…

преди 5 часа

Утре е мишкин ден. Какви са обичаите и ритуалите

Утре, на 27 октомври е Мишкин ден (Мишин ден, Нистор, Разпущене). И според една от…

преди 5 часа

Какви рискове за здравето крие местенето на часовниците тази нощ

Стана ясно, че зимното часово време може да крие рискове за здравето ни. Тази нощ…

преди 5 часа

Всички са „луди“ по вода с лимон. Защо е толкова полезна

Както е известно много знаменитости обичат да експериментират с храна и напитки. Един от примерите…

преди 5 часа

Тежка катастрофа помрачи празника днес

Стана ясно, че катастрофа е станала на столичния бул. "Ботевградско шосе". За това съобщиха очевидци…

преди 5 часа