in

Влюбени в зает мъж? Няколко начина да го превъзмогнете

Любовта е луда и емоционална, но когато сте влюбена в мъж, който е ангажиран сериозно с друга жена, нещата стават много по-сложни.

zaet_muj

Тези 12 съвета ще ви помогнат да се справите с емоциите си и да прекратите връзката… За добро!

1. Осъзнайте, че най-вероятно той НЯМА да напусне съпругата си Този мъж е избрал въпросната жена да бъде не негово гадже, не негова годеница, а негова съпруга. Той ѝ е дал брачен обет. Истината е, че ако беше нещастен, щеше вече да мисли за развод и да крои сериозно бъдеще с вас. Във всеки друг случай той просто се „разсейва“ с вашата компания, а у дома се прибира при истниската си избраница, пише woman.hotnews.bg.

2. Ако ви лъже, оттеглете се веднага Той е готов да изрече всякакви лъжи, за да ви задържи наоколо, защото се забавлява с вас. Вероятно ще ви каже, че не се развежда, само заради децата или защото разводът е скъп за момента. В такъв случай покажете уважение към себе си и си тръгнете с достойнство.

3. Не му вярвайте Важно: той изневерява на жена си с вас. Ако може спокойно да лъже жена си, това означава, че няма проблем да лъже и вас. На този човек не можете да имате доверие, той живее в лъжа.

4. Помислете за съпругата (и децата) му Да, може би го обичате и последното нещо, за което искате да мислите е жена му или децата му, но само за секунда го направете. Представете си как се чувстват. Искате ли вие да се чувствате по същия начин един ден?

5. Вие винаги ще бъдете тайна Не може да каже за вас нито на майка си, нито брат си, нито дори на най-добрия си приятел. Вие сте тайна, което означава, че не сте уважавана достатъчно. Така че, дори и да ви обсипва с подаръци и внимание, винаги ще бъдете в сянка. Как смятате, че може да се развие подобна връзка?

6.  Помислете за щастието си Знаейки, че сте тайната, за която никой не бива да научава, няма как да сте щастлива. Заслужавате човек, който изгаря да сподели любовта си към вас пред света. Който се гордее с вас и иска връзка, която да прерастне в брак и семейство един ден. Погрижете се за щастието си!

7. Покажете уважение към себе си Дори и да не искате да го признаете, всичко е въпрос на уважение. Ако уважавате себе си, няма да искате да свирите втора цигулка. Няма да позволявате този човек да ви лъже и наранява, просто защото иска да кръшка и да се разнообразява.

8. Спрете да говорите с него Щом осъзнаете какво се случва и си „спомните“, че заслужавате нещо по-добро, просто прекратете комуникацията с този човек.

9. Отделете време за себе си Както след края на всяка връзка, така и след тази трябва да посветите време на себе си. Обичали сте този мъж и да скочите в нова връзка веднага е лоша идея. Просто обърнете внимание какво ви прави щастливи и се погрижете за себе си.

10. Говорете с близък човек Само човек, който ви познава и цени, няма да ви съди в такъв момент. А сега имате нужда да споделите огорчението си.

11. Преживейте загубата Да, той е женен и сигурно има деца, но все пак сте имали връзка, която е приключила и е нормално да ви боли. Не пренебрегвайте чувствата си, само защото не сте имали пълноценни отношения и всичко между вас в крайна сметка е било напълно нередно. Този мъж ви липсва и трябва да превъзмогнете раздялата. Това ще ви направи по-силни.

12. Не допускайте същата грешка отново!

Публикувано от Дамян Дамянов