in

Още един скандал на „Мис Вселена” разкри нашата Радост

Конфузът със сгрешената титла „Мис Вселена”, която първо беше дадена на представителката на Колумбия, а след това на Филипините, не е бил единственият скандал на грандиозното шоу, което се проведе в Лас Вегас. Това разкри българската представителка в него – Радост Тодорова, пред bTV.Българката се прочу, след като окуражи шокираната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах да отиде и да си вземе короната. Това й спечели милиони фенове, особено във Филипините, където са й много благодарни за приятелската подкрепа към тяхната красавица.

На въпрос защо е постъпила така, Радост отговори: „Когато живееш с тези момичета 3 месеца, ти виждаш кога те играят роля, преструват се или думите им идват от сърцето”. По думите й, филипинката била много откровена, а колумбийката Ариадна Гутиерез била много надменна и нахакана, което си проличало на шоуто.

Когато короната била смъкната от главата на Ариадна, всички миски се струпали около нея, за да я утешават. А победителката „Мис Филипини” останала сама. Тогава нашата Радост отишла да я подкрепи.

„Те я блъскаха, всички бяха полудели. Крещяха й „Отстъпи”, разказа Радост. Заради непристойното си поведение дори „Мис Германия” била дисквалифицирана.

Освен това филипинката пожелала да сложи отново короната на колумбийката и двете заедно да излязат напред с вдигнати ръце като победителки. Това не било излъчено по телевизията, защото ефирното време свършило. Но то така и не се случило.

Според Радост, Ариадна Гутиерез пристигнала с нагласата, че е сигурен победител и това й личало през цялото време. Пиа, от друга страна, изпъквала с искреност и скромност и, според нея, заслужавала да спечели. Българката пък си спечелила приятелството на милиони филипинци, които я залели в интернет със съобщения и благодарности.
Източник : БЛИЦ

Публикувано от Дамян Дамянов