in ,

BILLA продължава с експанзията. Веригата отвори 8-и супермаркет във Варна.

Новооткритият магазин се намира на ул. Подвис“ 25

BILLA България зарадва жителите на гр. Варна с още един магазин в града. Супермаркетът ще предложи на своите посетители познатото високо качество на достъпни цени. Клиентите ще могат да се възползват от свежа зона за прясно изцедени сокове, и на място ще се предлагат разнообразни месни и безмесни грил специалитети. Пресните ястия от топлата витрина, ще се приготвят на всеки 30 минути, по здравословен начин без пържене.

billa-podvis-otkrivane

BILLA пекарната ще предложи топъл хляб, приготвен от сертифицирани от МОН пекари, свежи плодове и зеленчуци от над 100 градини в България и всичко необходимо за ежедневното пазаруване.

otkrivane-billa

Всеки посетител на BILLA във Варна на ул. „Подвис“ 25 ще може да вземе своя лична BILLA карта, с която да пести пари при всяко пазаруване. В допълнение клиентите ще могат да се възползват и от над 1000 ниски цени всеки месец – седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени, месечна BILLA Card Акция с над 600 артикула на промоционални цени, отстъпка на продукти срещу събрани точки или Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота.

otkrivane-billa-podvis

„Увеличаването на броя на магазините BILLA във Варна означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги – сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България. – Ето защо искаме да им предоставим още един магазин с качествени и свежи продукти на добри цени. Направили сме специална селекция на стоките, които ще се предлагат в новия магазин в морската столица, така че да удовлетворят нуждите на нашите клиенти.“

otkrivane-billa1

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

otkrivane-billa2

На Европейските бизнес награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната със 101 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/