in ,

Le Chef отварят второ заведение в центъра на Варна

Промоции на всички вкусотии, 100 кила тегли томболата и раздава награди…Вижте останалите изненади на откриването!

Едно от ключовите места във Варна ще се сдобие съвсем скоро с нов съсед. Манията за варненци и гостите на града, прочутата марка за бързо хранене – Le Chef, отваря обект съвсем наблизо.

LeChef17

 

Разходката на центъра на Варна може да стане още по добра и приятна:

Гладни сте, а нямате време да хапнете, търсите нещо качествено, нещо бързо и здравословно, на което може да се доверите, с две думи търсите Le Chef. Приятелите ви вече ви чакат на Севастопол за разтоварваща разходка. Денят е страхотен и те нямат намерение да чакат дълго време. Имаме изненада за вас! Le Chef -любимите сандвичи на Варна – вече и на центъра! Хапваш сигурно, бързо, вкусно и отново си с приятелите.

LeChef2-karta

След като вече са доказани в цяла Варна с първото си заведение, Le Chef продължават да ни радват с втора локация. Датата на откриването е 04.06 (Събота). Мястото е в самия център на Варна – бул. Княз Борис I 46, на броени крачки от Севастопол!

kilata-LeChef

Очакват ни много изненади – 100KILA ще бъде специален гост на събитието – той ще изтегли печелившите от томболата на Le Chef, в която участва всеки, закупил неповторимия 100Kila Royal сандвич. Наградите не са за изпускане и колкото и да му бъде трудно, рапърът ще трябва да се раздели с тях, за да ги връчи на печелившите.

Самото връчване на наградите ще започне в 17:00ч. Един ще си тръгне с тениска и шапка от 100KILA, втори – с чисто нови кецове от Suspect Shop/Varna, а най-големият късметлия ще спечели чисто нов HOVERTRAX!

И не е само това  – през целия ден на откриването всички посетители ще имат възможността да се насладят на любимите си сандвичи с -20% отстъпка.

LeChef3

Единственото задължително условие е да дойдете гладни за сандвичи и жадни за положителни емоции!

А на какво се дължи огромният им успех и неповторимият вкус?

Тайната е разкрита тук:

http://lechef.bg/#3A-HAC

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/