in ,

Посрещнете лятото във Варна с новата колекция бански костюми на Bliss Intimates

Лятната еуфория вече е факт и всяка жена търси своята уникална плажна визия – комбинация от неустоим златен загар, горещо настроение и.. идеалния бански костюм. По този повод ви предизвикваме да подарите на себе си красота и незабравими летни преживявания, защото всяка дама заслужава да бъде щастлива и да се чувства уникална!

Красивите и функционални бански костюми са неделима част от всеки дамски гардероб. Някои модели могат да подчертаят вашата красота, други да оформят фигурата ви, а трети могат да прикрият това, което не желаете да показвате. Лятото винаги е по-усмихнато когато сте с неотразим бански на плажа.

Ексклузивно за нашите читателки от Варна, открихме къде ще получите нужното внимание и експертен съвет в избора на най-подходящия за вас бански костюм и аксесоари.

Влизайки в света на Bliss Intimates ще откриете селекция от най-модерните модели и цветове за това лято.

– Бул. Княз Борис I-ви но.22 (до бившата Terranova)

– Бул. Княз Борис I-ви но. 75 (кръстовището на ВИНС)

– Ул.Битоля но.1 (до Пикадили Център)

Възползвайте се и от специалната онлайн отстъпка и безплатна доставка с промо код nova на адрес blissintimates.bg

bliss1bliss2bliss3bliss4bliss5bliss6bliss7bliss8bliss9Bliss10

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/