in ,

Ново! Уникални фигури от лед във Варна (СНИМКИ)

От скоро във Варна работи неповторимо за района ателие за изработка на ледени фигури. Най-впечатляващото е, че фигурите са от напълно прозрачен лед, а размерът им е от малка ваза за цветя до леден бар в реален размер, тежащ над 500кг.

1small

Създаването на една ледена скулптура отнема около 3-4 дни, а за да стане ледът кристален, от Айс Арт използват специална технология. Формите, които могат да се направят от лед, са почти неизчерпаеми. Лебед, арфа, раковина, рог на изобилието, леден бар, дисплей за храна, охладител за вино, голяма ледена плочка с гравирано в нея лого, са само част от предложенията. Ателието работи както по собствен дизайн, така и по идея на клиента.


Ледените фигури са идеални за събития през всеки сезон, особено през лятото, защото никой не очаква на приема край басейна да види изящен лебед от лед в реален размер. Прозрачният лед е много плътен и се топи бавно. Ето защо една ледена фигура може да краси всяко събитие, дори и на открито, поне 6 часа, като запази оригиналната си форма, а за пълното и разтопяване са необходими 2 денонощия.

 

ledeni-figuri-iceart

Всяка една от ледените фигури може да стане уникална с гравиран в нея надпис или замразен в леда предмет. Изборът включва още интерактивни фигури, като ескимос с дупка за лице, или фигура, през която минава серпентина за напитки. Клиенти на тази луксозна услуга са хотели, барове, ресторанти, кетъринг фирми, фестивали, младоженци и други. Осигурени са доставката и ефектна презентация с вградено LED осветление, а водата от топенето на леда се събира в специален съд чрез дренажна система.

ice-art2

 

„Красотата на ледените скулптури е в това, че нещо толкова нетрайно се превръща в произведение на изкуството, за да бъде видяно само веднъж!”

Айс Арт ЕООД работи в партньорство с Български Карвинг Клуб. Още информация за ледените фигури и изкуството на карвинга ще намерите на:

www.iceart.bg

www.facebook.com/iceart.bg/

www.bulgariancarvingclub.blogspot.bg.

ice-art1

 

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/