in ,

Център за рекреация – Варна ни разкрива „Елексирът на младостта“ (ВИДЕО)

Колагенът е най-важният белтък на човешкия организъм и основен строителен материал на съединителната тъкан.

Състоянието на повечето човешки органи, устойчивостта на болести и продължителността на човешкия живот тясно зависят от качеството на органичния колаген. Той отговаря за състоянието и визията на кожата. В значителна степен от колагенът зависи кога започваме да стареем.

centyr-za-rekreaciq

 

От половин век световната козметология мечтаеше за неинвазивен, трансдермален колаген. За еликсир на младостта. И в началото на новия век го получи от полските учени. Изнамирането на метода за хидратация на рибения колаген е едно от най-големите открития на световната козметология и биотехнология. Характерен е само за белтъците в живите организми. Продуктите от разпадането на рибения колаген проникват през междуклетъчното пространство и стимулират фибробластите да увеличат производството на органичен колаген. Нито един друг козметичен препарат в света не притежава тази способност.

naturalenkolagen

За разлика от всички козметични препарати в света, Натуралният Колаген въздейства върху причините (дефицит на колаген), а не върху резултатите от стареенето на организма. Това е чист колаген, а не някаква няколкопроцентна добавка.
С думата „колаген” днес се злоупотребява в рекламирането на много козметични препарати – използва се абсолютно неоснователно. В света има само една форма на чист, треторазряден, биологично активен, трансдермален колаген, който не трябва да се инжектира, а само да се нанесе на мокра кожа… Това е полският колаген, извлечен от кожите на сладководни риби.
3-podmladqvashti

 

Натуралният Колаген е най-чист белтъчен разтвор (колаген и еластин) с малък примес на млечна киселина и емулгиращо-стабилизиращи субстанции. Не съдържа никакви аромати, оцветители и консерванти. За много хора, чувствителни към химията в козметичните препарати това е единствената ефикасна алтернатива за предпазване на кожата от неумолимия ход на времето.

hapcheta

ПРОФИЛАКТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА КОЛВИТА :

  • Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена;
  • Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата;
  • Прилаган редовно, забавя процесите на стареене на тъканите;
  • Видимо подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите;
  • Регенерира структурата на съединителната тъкан, хрущялната, костната, колагеновите структури на очната ябълка и косата;
  • Препоръчван за активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса;
  • При рехабилитация след механични травми на двигателните органи и ставите.
  • Не пропускайте да попитате и за серията за възстановяване и силна коса, както и уникалната маска с нанозлато!


Ако искате да научите повече за това как да съхраните младостта чрез продуктите Colway, както и информация относно процедурите в Центъра за Рекреация:

Натурален/ЖИВ/ колаген

Център за Рекреация – възстановяване, Варна.

ул. “Македония“ №68

Телефон:

052/ 606 906;  0878/ 617 609;   0877 725 158

http://collagen-varna.com/

https://www.facebook.com/kolagenvarna?fref=ts

kosa

anti-age-natural

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/