in ,

Ново заведение във Варна пълни Алеята със Суперзвезди

„Настроението е супер, не сме влизали скоро в клуб с толкова добра музика и толкова качествено озвучаване! Тук е като звездно нашествие – всяка вечер пеят различни звезди!“ – споделя видимо ентусиазиран клиент на заведението.

bar-egoist

Точно срещу Първа буна, Bar EGOIST е лесен за откриване, но труден за раздяла. Стилът на интериора, огромният уникален бар-аквариум, перфектното озвучаване, морската панорама, разчупената декинг конструкция, подбраните и качествени питиета, както и винаги усмихнатите и бързи сервитьори и бармани са притегателна сила за клиенти, които ценят себе си и търсят най-доброто.

egoist-maria

Мария Илиева, Deepzone Project, любимците на по-младите Pavell & Venci Venc, – са само част от имената, които дадоха нова дефиниция на израза „нощен живот“ и зарадваха стотици фенове с уникални парчета и настроение. Домакин на събитията е най-новото заведение на крайбрежната алея, което само седмица след стартирането си стана хит и любимо място на всички, които ценят качествената музика и обстановка.

„Нищо не е по-важно от теб!“ – гласи рекламното мото на BAR EGOIST, а когато човек прекрачи прага, разбира какво означава това.

egoist3

Заведението набира популярност и в социалната мрежа със специално организираните live broadcast предавания. Потребители от цял свят се включват с коментари по време на живото предаване, но разбира се най-добрият начин да се насладим на музиката и атмосферата си остава посещението на живо и включването в нощното парти.

egoist1
bar-egoist-stage

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/