in ,

Изненада! Нов магазин отваря във Варна. Иван Звездев ще готви специално за вас!

На 22.07 от 16:00ч отваря врати новият магазин „Джеронимо Толбухин“ в гр. Варна, кв. „Левски“. Събитието е съпроводено с множество изненади за всички посетители.

zvezdev-final

След огромния успех на магазина на бул. „Сливница“ 167, брандът продължава с нов обект, като това никак не е всичко. „Продължаваме да радваме варненци с вкусно и качествено българско месо. Бъдете наши гости на откриването и се насладете на разнообразие от вкусове, приятно презентирани лично от ИВАН ЗВЕЗДЕВ“, призовават любезните домакини.

Само в деня на откриването ще можете да пазарувате на символични цени. „Джеронимо Толбухин“ са разширили портфолиото си, за да задоволят и най-взискателните си клиенти.

За да бъдат абсолютно сигурни в качеството, което предлагат, „Джеронимо комерс“ се грижат сами за целия процес от отглеждането на животните до разположението на месото по витрините. Имат собствена овцеферма с над 1000 овце и собствена кравеферма с 800 крави. Дори разполагат със собствена дистрибуционна мрежа.

djeronimo2

Щом влезе веднъж, човек сам се убеждава в качеството на продуктите. Всички продукти са натурални и без адитиви.

„В месото няма абсолютно никакви консерванти, затова е хубаво клиентите да влизат с ясната представа кога ще приготвят ястието си“, съветват от „Джеронимо“.

Освен натурални месни продукти, магазините предлагат изключително вкусни мариновани вкусотии (разбира се, отново с пресни подправки)

Очакваме всички почитатели на месото и виното на ул. „Д-р Железкова“ 40, кв.“Левски“

За контакти:

www.jeronimo-bg.com

„Джеронимо Комерс“ на  ул. „Д-р Железкова“ 40: 0884 230 444

„Джеронимо Комерс“ бул. Сливница 167: 0889 563 001

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/