in ,

Варненска компания със страхотни предложения в бизнеса с мобилни устройства и компютри

Варненската компания VARTEX срази конкуренцията на пазара на компютри, таблети и мобилни телефони като наложи нови стандарти в гаранционното обслужване. Досега можехте да си купите качествена реновирана техника с гаранционен срок от 3 до 6 месеца, но ….БУМ! VARTEX предлага сега двойно, дори четворно удължаване на гаранцията с цел предоставяне на по-голяма сигурност за своите клиенти.

vartex2

Когато купувате реновирана техника, вече можете да се възползвате от гаранция като на чисто нов продукт, което ще Ви спести средства.
Този важен и решителен ход е резултат от мащабни промени във функционирането и управлението на фирма VARTEX, която реши да развие собствен бранд, след като дълго време обслужва други фирми в страната.

vartex3

Компанията заема лидерска позиция на пазара за компютърна техника в град Варна, предоставяйки реновирани продукти с двойно удължена гаранция и пълно сервизно обслужване.
Конкурентоспособността на VARTEX се изразява в индивидуалния подход, който дава информирани решения и качество при Вашия избор, благодарение на служителите, които са част от каузата на фирмата и изпълняват отговорно нейната мисия, предлагайки на клиентите не обикновен продукт, а емоция, която Ви кара да си тръгвате доволни и да се връщате отново с усмивка.
Онлайн присъствието включва два уеб продукта, които ще познаете по свежия дух – отличителна черта на фирмата: vartex.bg, ориентиран изцяло към поддръжка и сервиз на компютърна техника и vstore.bg, където бързо, лесно и удобно можете да закупите качествени нови и реновирани продукти на водещи световни марки.

vartex4

Такова настроение носи и уникалният шоурум, който е изключително приветлив и социално ориентиран към хората, давайки усещането за място, където отивате не просто да купите, а да получите съвет от приятел. Както казва основателят на фирмата Пламен Петков: „Ние не сме магазин, а мястото, където заедно намираме правилното решение за нашите клиенти.“

vartex5

Мощният сервиз и професионалната екипна работа гарантират бързо действие и сигурност. Те са причината и едни от най-големите търговски марки да бъдат сервизно обслужвани именно от VARTEX.

Приятната обстановка и приятелското отношение освобождават покупката от нейната комерсиална идея и карат хората да се отпуснат, да разтоварят и даже да се забавляват.

vartex6

Елате и се убедете сами, че все още съществуват хора, които искат да работят и да създават нещо хубаво в България.

Адрес: Варна ул. Караагач 2, Телефон: 052 94 95 95, Мобилен: 0878 960 694

Адрес: Варна ул. Люляк 21 , Мобилен: 0878 960 697

Сервиз на компютърна техника :  vartex.bg

Качествени нови и реновирани продукти на водещи световни марки: vstore.bg

*РЕКЛАМА

Публикувано от Дамян Дамянов