in ,

Най-модерната автомивка във Варна отваря врати тази седмица (Снимки)

PR carwash е търсеният от Вас оазис в градските условия! Високо квалифицираният персонал ще се погрижи за Вашия автомобил, докато Вие се наслаждавате на комфорта и уюта, създаван от уникалната свежа обстановка! Това е първата автомивка във Варна с подобна визия.

pr-carwash2 pr-carwash3

PR carwash използва най-добрата автокозметика, а топ локацията й на бул. Христо Смирненски 35, я прави изключително удобна! Автомивката разполага с шест отделни клетки за почистване и предлага всякакъв вид козметични услуги, които да задоволят и най-високите изисквания, а невероятната луксозна визия ще направи престоя Ви още по-приятен!

Официалното откриване на PR carwash ще се състои тази събота /13.08/ в 11:30 часа. Всички гости ще имат възможност да се възползват от предлаганите услуги, докато се наслаждават на специален кетъринг и други изненади, a за доброто настроение на гостите ще се погрижи Стоян Роянов „Я-Я“ със саксофон и хаус ритми.

benzinostanciq-pr1

benzinostanciq-pr

pr-carwash

Очакваме Ви! Повече информация за събитието можете да получите на официалната страница във FACEBOOK

Дата и място на събитието: 13.08.2016 (събота), 11:30 часа

гр. Варна, бул.Христо Смирненски 35

pr-carwash-location

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/