in

Потребители се оплакаха от проблеми с черния iPphone 7 (ВИДЕО)

Притежатели на iPhone 7 с цвят черен оникс, използващи протектори, се оплакаха от отлепващите се от корпуса на смартфона надписи „iPhone 7“ и „FCC“, съобщава kaldata.com.

Всеки айфон лесно се познава по задния панел, където освен логотипа на производителя, модела на смартфона, надписът „Designed by Apple in California Assembled in China“ се намира и маркерът FCC с уникалния идентификатор на устройството. Текстът е нанесен директно върху корпуса на iPhone. Но някои притежатели на iPhone 7 с цвят черен оникс, се оплакаха, че след използването на протектор, тези важни надписи изчезват.

Самите букви и цифри остават върху пластмасовата повърхност на протектора, а самите надписи върху iPhone 7 се виждат само при много ярко осветяване.

Това е нещо ново, с което засега Apple не се сблъсквала и ефектът се проявява само при гланцовите iPhone 7. Тези устройства са направени от гладък матиран алуминий с 9 степени на анодиране и полиране. Получава се дълбок черен цвят, като границата между стъклото и алуминия напълно изчезва.

Публикувано от Дамян Дамянов