in ,

Зрелищно парти във Варна за откриването на THE C!TY Club

THE C!TY Club е новата парти дестинация на Варна.
Клубът отваря врати на 16 НОЕМВРИ с грандиозен спектакъл с участието на най-голямата звезда на родната хип-хоп сцена в момента – 100 KILA.

opening-original-s

Очакваме един “Бум, Бау!” GRAND OPENING с момчето от квартала, което „винаги е high“. 100 KILA пристига, заедно със смолянската формация гайдари “300 литра” и цял антураж танцьорки от балет “Студио 121”. Шоуто обещава да е впечатляващо.

Новото и много градско място ще изгрее на позната и любима  на варненци локация – на Червения площад, под х-л Орбита. THE C!TY Club представя изцяло обновен интериор и парти програма от вторник до неделя:

events-s

На сцената на THE C!TY Club се очаква да гостуват редица популярни имена, сред които DJ DIASS, Dim4ou, Pavell & Venci Venc’, Маги Джанаварова и Бобо и др.

magi-dim4ou-s

С откриването по традиция гърми шампанско. Няколко от новите приятели на заведението, харесали страницата им във Facebook The City Club ще получат бутилка шампанско Moet & Chandon, за да отпразнуват подобаващо откриването на новият клуб на Варна, който дава силна заявка да стане Ваш любимец през зимата.

В нощта на откриването всеки десети ще получи карта за 10% отстъпка, която ще може да използва през целия сезон.

moet-s

10-s

Градски хора и шумни градски компании в ритъма на танца пресъздават емоциите на нощта – така екипът на THE C!TY Club описа новото си начинание.

 

THE C!TY Club. Партито оживява!

Телефон за резервации: 0889/ 422 553

*реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/