in , ,

Варненци, готови ли сте за голямото надяждане в центъра на Варна и куп други изненади?

Любимците на варненци не изневеряват на себе си и организират цял ден, пълен с всякакви игри и изненади и…безплатни сандвичи, разбира се!

Le Chef ще отпразнуват четвъртия си рожден ден по най-подобаващ начин.

1-s

Празненството на 19.11 започва с почерпка-сандвич за всеки посетител между 12:00 и 15:00 и когато вече сте сити и с приповдигнато настроение, се подгответе за много смях, игри и изненади!

В духа на съботния ден, след като са хапнали, гостите ще изгорят калориите със смях: “Ала-Бала” ще разсмеят всички така, че да огладнеят отново, а Кварталната Батка ще даде професионалното си мнение за храната.

Малко след това всички присъстващи ще бъдат залети от хип-хоп вълна, благодарение на „Ума и дума“ и DJ Emotion.

2-s

Гостите на рождения ден няма да останат безучастни! Ето какво очаква както майсторите на сандвичи, така и всички посетители:

СЪСТЕЗАНИЕ МЕЖДУ LE CHEF МАЙСТОРИ:

  • Професионалистите ще премерят сили в сблъсък на умения! Сандвичи и кесадии ще се „леят“, докато не се разбере кой е МАЙСТОРЪТ на Le Chef!

ГОЛЯМОТО НАДЯЖДАНЕ:

salfetka

  • „Ако не си ме оклепал, значи не си бил достатъчно гладен!“ – Това гласи всяка салфетка в Le Chef. Победителят ще изхаби много от тях, защото най-важното е не колко ще се „оклепате“, а колко можете да изядете. Най-големият гладник ще спечели награда… пакет салфетки! – Шегуваме се! Това остава изненада!

lechef-za-statiq-small

МУЗИКАЛНИ ИГРИ С УМА И ДУМА:

  • „Ума и дума“ ще предизвикат епохални музикални сблъсъци, съпътствани от много танци и хип-хоп!

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРАЗНЕНСТВОТО!

4-s

 

Информация можете да намерите във Facebook страницата: https://www.facebook.com/LE.CHEF.Varna/

Както и в събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/312239649168928/

 

*реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/